خانه / پیانو / تاریخچه سوکا، پنکیک نخود فرانسوی
تور بدروم لحظه آخری

تاریخچه سوکا، پنکیک نخود فرانسوی

این روزها پیدا کردن غذایی سریع، سالم و ارزان برای بسیاری از گردشگران واجد اهمیت است. سوکا یکی از این غذاهاست که در فرانسه و بعضی کشورهای دیگر تهیه می‌شود.

سوکا در اصل از ناحیه نیس و خط ساحلی مجاور آن می‌آید. سوکا یک فست‌فود محلی، سالم‌تر از پنکیک معمولی (که از نخود تهیه می‌شود) و یک خوراکی ارزان است. تاریخچه کوتاهی از این خوراکی لذیذ خیابانی را در اینجا بخوانید.

سوکا یک غذای خیابانی خوشمزه از جنوب شرق فرانسه و به‌ویژه نیس است. این خوراکی در ایتالیا با نام فریناتا (تهیه‌شده از آرد) یافت می‌شود. ترکیبات آن آرد، روغن‌ زیتون و آب است که باهم مخلوط می‌شود و خمیری به‌دست می‌دهد. این خمیر در یک سینی باضخامت چند میلی‌متر جای می‌گیرد و در فر یا مانند منطقه کوت دازور (Cote D Azur) در ماهی‌ تابه‌ی مسی همانند کرپ پخته می‌شود. پختن سوکا در خانه ممکن است دشوار باشد چون به حرارت آتش و یک ماهی‌ تابه‌ی چُدنی خیلی داغ نیاز دارد، اما یوتام اوتولنگی (Yotam Ottolenghi) طرز تهیه‌ی جالبی دارد. اگر سوکا را در زمان پخت زیرورو کنیم، تردتر می‌شود.

سوکا فرانسوی

گفته می‌شود که این خمیر اولین بار در دهه 1540، وقتی مهمات ارتش نیس در جنگ با مهاجمین ترک تمام‌ شده بود، برای ریختن بر سر مهاجمین تهیه شد. داستان‌های قدیمی زنان می‌گوید که آن‌ها انگشتان خود را به دهان بردند و با خود گفتند این خمیر عجب مزه خوبی دارد! از اوایل قرن بیستم سوکا به‌عنوان غذایی محلی، ارزان و سریع در همه جای نیس فروخته می‌شود، علاوه بر اینکه در محل پخت عرضه می‌شود، به مناطق دیگر هم برای فروش فرستاده می‌شود.

سوکا فرانسوی

این روزها سوکاهای داغ و تازه با دوچرخه، برای استفاده گردشگران گرسنه و محلی‌ها در گوشه و کنار شهر توزیع می‌شوند. از دهه 1920 فروشندگانی در بازارچه سلیا یا کور سلیا (Cours Seleya) وجود داشته‌اند. به‌خصوص ترزا که از سال 1928 در همان محل سوکا می‌فروشد (در حقیقت چند ورژن از ترزا وجود دارد).

سوکا غذایی آسان است که در برخی کشورها تهیه می‌شود و در همه‌جا دستور پخت مشابه‌ای دارد. این غذا در خط ساحلی ایتالیا (در جنوا، اطراف پیزا و لیورنو)، چچینا (که از نخود تهیه می‌شود) یا ترتا دی چچی (torta di ceci) به معنی پای نخود نامیده می‌شود. سوکا مشابه دال در هند است (که معمولاٌ به آن گشنیز و سایر سبزیجات اضافه می‌شود) و همچنین مانند آن در آفریقای جنوبی (الجزایر) به کرانتیتا (karantita) معروف است. هر منطقه سبزی‌ها و ادویه‌های بومی خود را مطابق ذائقه محلی به آن اضافه می‌کند. در جبل‌الطارق این غذا که اغلب سرخ‌شده است، غذای ملی است.

با هر شیوه پختی، سوکا یک غذای خیابانی محبوب است که خوردن آن به همه‌ی بازدیدکنندگان این منطقه، پیشنهاد می‌شود.

سوکا فرانسوی

نوشته تاریخچه سوکا، پنکیک نخود فرانسوی اولین بار در تور مالزی- قیمت تور مالزی|تور ارزان مالزی. پدیدار شد.

نوشته تاریخچه سوکا، پنکیک نخود فرانسوی اولین بار در تور لحظه آخری|تور دقیقه ی 90|تور آفردار|تور تخفیف دار. پدیدار شد.

تور ارزان بدروم

درباره ی seobartar

همچنین ببینید

اعلام نتایج نهایی مسابقه «عصر جدید»

برترین‌ها: مراسم اعلام نتایج فینالیست های مسابقه عصرجدید را ببینید. در صورت پخش نشدن ویدئو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *